Home    Appartement in Beznar (LVA695)

Appartement in Beznar (LVA695)

, Beznar,
Granada, 18660, Spain
€85 000 Andalusië
Appartement
  • 1176
  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 198 m²
Danielle Gouwens
Danielle Gouwens
         

Beschrijving

Nieuwbouw flat om af te bouwen met riante privégarage en tuin met privézwembad te koop! In het dorpje Beznar vindt u deze buitengewone woning met maximale flexibiliteit. De flat heeft een oppervlakte van 133 m2 en omdat de interne muren nog niet zijn geplaatst, kunt u zelf de ideale indeling kiezen. De tuin van meer dan 100m2 heeft een zwembad en een grote privégarage van 65m2 met goede toegang.

Indeling:
De flat is op de 2e verdieping van het gebouw met toegang vanaf de hoofdstraat en de mogelijkheid om een extra ingang aan de achterkant van het gebouw te creëren met trap naar de begane grond naar de tuin en het zwembad.

De structuur is gebouwd en voorzien van ramen. De nieuwe eigenaar kan beslissen over de indeling en het loodgieterwerk, de elektriciteit, pleisterwerk en betegeling doen. De uitzichten van de voorzijde van de flat zijn mooi naar het Beznar meer en aan de achterkant kijkt het uit op het dorp en de tuin en het zwembad.

De garage heeft gemakkelijke toegang en beslaat een ruime 65m2. Dezelfde achterdeur geeft toegang tot de tuin met zwembad, groene borders met planten en een lounge terras.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen over dit speciale eigendom; we hebben veel extra foto's beschikbaar.

Kenmerken

Geen voorzieningen.

Extra informatie

Geen aanvullende informatie.

Soortgelijke woningen.

Geen vergelijkbare woningen gevonden.
 
Bericht versturen  

Kaart laden ...