SLG Property
 Home    SLG Property
Makelaar
SLG Property
Adres
Avda Andalucía s/n
29604
Marbesa - Marbella
Spanje
Regio
Costa del Sol west
Telefoon
+34 952830378
Talen
Duits
Engels
Frans
Hongaars
Nederlands
Russisch
Zweeds
SLG Property

Over

Bij de aankoop van uw woning in Spanje is een goede voorbereiding en een goede begeleiding belangrijk. Zoekt u een woning in Zuid-Spanje – Costa del Sol, dan kunt u het beste de hulp van een in Spanje gevestigde en gerenommeerde makelaar gebruiken. SLG Property is zo’n makelaar. Kennis van zaken, ruime ervaring, een goed netwerk en een enorm aanbod.

Bij SLG Property staat de wens van de klant altijd centraal; uw woonwensen, verwachtingen en bijzondere eisen. Onze individuele bezichtingstrips bereiden wij goed voor. U ontvangt uitgebreide informatie over de te bezoeken objecten. Maar ons team zorgt ook voor aanvullende informatie over bijvoorbeeld de omgeving, financiële en juridische zaken maar ook over praktische aspecten zoals verhuur, onderhoud, verbouwingen, inrichting, etc. SLG Property beschikt over uitgebreide kennis over onroerend goed in de provincie Málaga en weet alle ins-en outs over de bijkomende juridische en financiële aspecten.

SLG Property helpt u bij het vinden van uw droomhuis en/of de beste investering. Onze bezichtingstrips zijn inclusief:

  • bezichtingen aan woning(en) zonder enige verplichtingen
  • gratis vliegveld afhaalservice
  • rondleidingen door vakkundig personeel met kennis van de getoonde objecten
  • advies over lokale hotels, kortingen, boekingen
  • advies bij het bekijken van de omgeving
  • antwoorden op al uw (juridische) vragen
  • openen van een bankrekening
  • hypotheekadvies door een gekwalificeerde adviseur
  • introductie tot objectieve advocaten en notarissen

Zoekt u een villa, appartement of huis in of nabij Málaga, Marbella, Marbesa, Torremolinos, Fuengirola, Mijas, Manilva, Estepona, Torre del Mar, Vélez-Málaga, Nerja of een andere plaats aan de Costa del Sol?

Geef uw voorkeuren en wensen aan en SLG Property maakt een voorselectie van potentiële woningen aan de Costa del Sol. U ontvangt als eerste een longlist met het aanbod op basis van uw wensen. In overleg met u wordt een uiteindelijke shortlist samengesteld. Hierna bepalen we samen de ideale bezichtingsroute. Dankzij de goede voorbereiding en begeleiding kunt u zich tijdens uw verblijf in Zuid-Spanje in alle rust richten op de aankoop van het juiste object.

Woningen gesorteerd op Makelaar