Inland Andalucia
 Home    Inland Andalucia
Makelaar
Inland Andalucia
Adres
Calle de la Villa 14
29532
Mollina
Spanje
Regio
Andalusië
Telefoon
+34 952741525
Talen
Duits
Engels
Frans
Nederlands
Spaans

Bijzonderheden

Inland Andalucia

Inland Andalucia

Over

Welkom bij Inland Andalucia Ltd

Vanuit onze kantoren in het binnenland van Málaga (Mollina) en in Jaén (Alcalá la Real) kunnen we u bijstaan tijdens elke stap,

U de beste koop doen vinden in Andalusië, dat is onze specialiteit. Ontdek uw ideale eigendom in onze permanente aangepaste portfolio of neem contact met ons op.

In de afgelopen drie maanden waren 80% van onze verkoop voor woningen onder de 100.000€, 15% kostten minder dan 150.000€ en 5% waren duurdere eigendommen, maar nog steeds met grote kortingen.

Persoonlijke zorg en aandacht voor u
Onze persoonlijke aandacht eindigt niet nadat u uw droomwoning hebt gevonden. We staan steeds bereid om u verder bij te staan met advies tijdens elke stap van uw aankoop.

Of dat nu gaat om hulp met veranderingen in de electriciteits- of wateraansluiting, het openen van een bankrekening, de aanvraag voor een NIE, enz.

U kunt op onze zeer lange ervaring en kennis rekenen om de juiste gids te zijn voor de aankoop van eigendom in Andalusië.

We zijn trots op onze persoonlijke service, waarbij we u zoveel mogelijk bijstaan. Gezien we u altijd de persoonlijke aandacht willen geven die u nodig heeft, probeer om een afspraak te maken : dan weet u dat we geheel tot uwer beschikking staan op de dag en tijd die u het beste uitkomt.

Woningen gesorteerd op Makelaar