Home Costa Brava
 Home    Home Costa Brava
Makelaar
Home Costa Brava
Adres
Carrer Sant Llorenc 47
17220
Sant Feliu de Guixols
Spanje
Regio
Costa Brava zuid
Telefoon
0034972325072
Mobiel
0034687538511
Talen
Duits
Engels
Frans
Nederlands
Spaans
Home Costa Brava

Over

Home Costa Brava is een officieel makelaarskantoor welke lid is van het college van makelaars (API nr A10514) en is ingeschreven in het register van makelaars van Catalonië (AICAT nr 5421).

Hoe is Home Costa Brava ontstaan? In 1989 heb ik voor mijn studie aan de HEAO in Nederland een half jaar stage gelopen in Madrid. Dit is de reden dat mijn enthousiasme voor Spanje is ontstaan. Madrid is een schitterende stad, echter ligt in het binnenland en de zomers zijn heel warm en de winters zijn koud. Ik was nieuwsgierig naar de kust, daarom heb ik tijdens mijn studie 2 maanden vakantiewerk gedaan aan de Costa Brava. Het gevolg was dat mijn enthousiasme nog groter was en Spanje altijd bleef trekken.
In het jaar 2000 kreeg ik de mogelijkheid om bij een Nederlandse makelaar in Sant Feliu de Guíxols te gaan werken. Ik zou het eens gaan proberen voor een jaartje. Het jaartje is inmiddels 17 jaar geworden en ik heb hier nu m’n leven opgebouwd met mijn Catalaanse man en onze kinderen.

Tot het jaar 2008 ben ik werkzaam geweest bij de Nederlandse makelaardij en daarna ben ik voor mezelf begonnen. Mede dankzij mijn Catalaanse partner, beheers ik zowel de Spaanse als Catalaanse taal. In de afgelopen 15 jaren heb ik ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan op juridisch en financieel gebied. Maar dat is niet het enige. Ik heb vele contacten opgedaan wat betreft betrouwbare makelaars, aannemers, notarissen, banken, advocaten, loodgieters, tuinmannen etc.
Contacten die u nodig heeft om zorgeloos van uw woning te kunnen genieten.

Met de ervaring die Home Costa Brava heeft opgedaan, hoop ik dat wij ook u op een juiste en betrouwbare manier van dienst kunnen zijn.

Miranda Bastiaanssen

Woningen gesorteerd op Makelaar