Jenny José Lit
 Home    Jenny José Lit
Makelaar
Estate Vinaròs
Adres
Pz. Agusti Comes nº 5, bajo
12500
Vinaròs
Spanje
Regio
Costa del Azahar
Telefoon
+34 964825048
Mobiel
+34 661459221
Talen
English
Nederlands
Spaans
Jenny José Lit

Over

Wij zijn een jong en dynamische makelaar onroerend goed gevormd door een professioneel team met ruime ervaring in de onroerend goedsector, dat zich onderscheidt door goede prestaties en professionaliteit en dat u goede en concurrerende mogelijkheden biedt.

Tevredenheid van onze klanten is altijd ons doel, daarom staan wij u te allen tijde ter beschikking. Onze professionals spreken hun talen en u zult dus geen moeite ondervinden wat betreft communicatie, waar u ook vandaan komt.

Doordat wij een uitgebreid scala aan diensten kunnen leveren, ontvangt u persoonlijke aandacht, of u nu koper, verkoper, verhuurder of huurder bent, vanaf de eerste stap tot en met de after-sales service.

Vinaròs Estate biedt u brede mogelijkheden in het op de markt brengen en de verkoop van huizen, appartementen, villa’s en grond in Vinaròs en omgeving (Costa de Azahar).

Ons aanbod omvat ook de verhuur van comfortabele, goed uitgeruste villa’s en appartementen (zowel seizoens- als jaarhuur), met of zonder zwembad.

Raadpleeg onze website met foto’s van woningen en hun beschikbaarheid of neem voor vragen direct contact met ons op.

Woningen gesorteerd op Makelaar