Andalucia Real Estate
 Home    Andalucia Real Estate
Makelaar
Andalucia Real Estate
Adres
Avenida De Los Cipreses 16 - Urbanización Cortijo San Rafael
29788
Frigiliana
Spanje
Regio
Costa del Sol oost
Telefoon
0034 - 952534481
Mobiel
0034 – 666821796
Talen
Engels
Nederlands
Russisch
Spaans

Bijzonderheden

Provincie Malaga

Andalucia Real Estate

Over

Andalucia Vastgoed werd opgericht door een Belgische architect en ontwerper met beiden meer dan 20 jaar ervaring in de bouw- en immowereld. “We profileren ons als onafhankelijk vastgoedadviseur die samen met U als klant op zoek gaat naar de beste ‘prijs-kwaliteit’ op de vastgoedmarkt. We beschikken over een kwalitatieve portefeuille maar onze sterkte zit vooral in het structureren van de markt voor onze klanten. Via een zeer ruime database en een nauw samenwerkingsverband met lokale partners werken we rondritten uit op uw maat. Selecties worden, indien nodig, snel bijgestuurd zodat U geen tijd hoeft te verliezen aan het bezichtigen van panden die niet aan uw criteria beantwoorden.

Onze rol als centraal contactpersoon heeft als groot voordeel dat U, eens terug in uw eigen land, lokaal in Spanje over slechts één aanspreekpunt blijft beschikken die zich in contact stelt met alle spelers op de immomarkt. Hebt u vragen aangaande het verkoopproces, financieringsmogelijkheden, bouwtechnische kwesties, kostenramingen, … dan kunt u hiervoor ook bij ons terecht. Via deze formule bespaart U zich als klant dus heel wat tijd, geld en kopzorgen en bent U verzekerd van een efficiënte en resultaatgerichte aanpak! Bovendien krijgt U, indien gewenst, tijdens de aankoop van uw woning er het professioneel advies van een architect bovenop.

Bij een mogelijke verbouwing kan U gebruik maken van ons project management: ‘Hogar Creativo’ waarbij we voor U het hele verbouwingsproces in goede banen leiden.

Woningen gesorteerd op Makelaar