Home    Villa in La Serena Golf (ref 1742)

Villa in La Serena Golf (ref 1742)

30 Avenida Príncipe Felipe, La Serena Golf,
Murcia, 30710, Spain
€635 000 Costa Blanca
Villa
  • 97
  • 4 Bedrooms
  • 4 Bathrooms
  • 463 m²

Description

Deze nieuwe vrijstaande villa wordt gebouwd aan de rand van de authentieke Spaanse badplaats Los Alcαzares. Een ideale plek om vakantie te vieren of permanent te wonen. Alle faciliteiten zoals supermarkten, bioscopen, restaurants, winkelcentra, boetieks, terrassen en sportvoorzieningen liggen op loop- en fietsafstand. Aan de kilometers lange boulevard van de Mar Menor liggen talloze gezellige terrassen, barretjes en restaurants met prachtige uitzicht op zee.

Het exclusieve project, bestaande uit 10 villa’s, wordt gerealiseerd in een nieuwe wijk van het bestaande dorp. De wijk is ruim van opzet door de aanwezigheid van parken , wandel- en fietspaden en een 18-holes golfbaan. De golfbaan is beschikt over een clubhuis en restaurant met magnifiek uitzicht over de golfbaan en de Mar Menor. Het 4* hotel is uitgerust met spa en fitnessclub.

Spaanse  steden CartagenaMurcia, waar u kunt winkelen en uitgebreid kunt genieten van de Spaanse cultuur , bereikt u in circa 30 minuten rijden.  De dichtstbijzijnde luchthavens van San Javier en Alicante bevinden zich op respectievelijk 15 en 50 minuten van de woning.

De villa is gelegen op een ruim perceel en beschikt over 3 slaapkamers en 3 badkamers. De tuin is voledig aangelegd en is voorzien van een groot zwembad. De aanwezige garage is tevens via de keuken te bereiken. De grote raampartijen zorgen voor veel licht inval en prachtige uitzichten over de Mar Menor.

Features

No amenities.

Additional information

No additional information.
 
Send Message