Real estate agent information

Agency
Almeria Property Investments
Address
 • Ronda de las Buganvillas local 42
 • 04621
 • Vera playa
 • Spanje
Region
 • Costa de Almeria
 • Andalusia
Phone
+34 950460874
Mobile
+34 666260792
Languages
 • English
 • French
 • German
 • Spanish
Naam
Ann Depovere
 • Specialties

  We strive for individual relationships with our customers in a company built on professionalism and knowledge!
 • About Ann Depovere

  Ik ben Ann Depovere, Zaakvoerder. Ik ben geboren en getogen in België en werkte na onze verhuizing naar Spanje gedurende zes jaar voor een internationale makelaar in Vera Playa. Ik heb ook een diploma als volledig gekwalificeerde en opgeleide interieurontwerper behaald in Spanje. Kopers en verkopers verwachten de beste service en dat is altijd mijn streven geweest !

  Het kopen of verkopen van een huis begint met vertrouwen. Ik werk aan 100 % klanttevredenheid. Men vergeet soms wat je hebt gezegd , men vergeet wat je hebt gedaan, maar men vergeet nooit het gevoel dat je hen gaf !

  Alles begint met het vinden van de juiste koper voor de juiste woning . Maar het kiezen en reserveren is niet het einde van een verkoopsproces , hier begint het echte werk. Dus we zijn altijd beschikbaar , zodat we samen alle uitdagingen die zich voordoen kunnen overwinnen . Wij werken met lokale advocaten die al het papierwerk controleren tot in de puntjes. Zij volgen elke stap van het verkoop / koopproces .

  Wij bieden ook een uitgebreid aanbod van diensten voor zowel verkopers en kopers om het verkopen en kopen van uw huis zo feilloos mogelijk te laten verlopen :

  Voor verkopers :
  • EPC -certificaten ( een verplichting voor elke verkoper )
  • Professionele taxaties
  • Aanmaak van een grote selectie foto’s, want deze eerste indruk is zo belangrijk
  • Maximale publiciteit op de belangrijkste internet portals in verschillende landen om een zo breed mogelijk publiek te bereiken

  Voor kopers :
  • Verzekeringsadvies
  • Hypotheekadvies
  • Interieur oplossingen ( advies over inrichting & aankoop meubels , schoonmakers, sleutelhouders, … )
  • Allerlei verbouwingen klein & groot : van architect tot volledige bouwbegeleiding

  Als u overweegt een woning te kopen of verkopen aan de Costa Almeria dan moedig ik u aan mij te contacteren . Ik zal je graag verder helpen in vloeiend Nederlands, Spaans , Engels, Frans of Duits.

  ISMAEL Valencia, Zaakvoerder

  Geboren in België, van Spaanse ouders, ik ben een Europees gekwalificeerde bouwkundig ingenieur met meer dan 20 jaar ervaring in de industrie. Als projectmanager weet ik wat ik mijn klanten kan bieden bij een nieuw te bouwen woning, uitbreiding of renovatie.

  Mijn talenkennis ( Spaans, Engels, Nederlands, Frans en Duits ) laat me contacten onderhouden met al diegene die van dit zonnige deel van Spanje komt genieten.

  Project management richt zich op het beheersen van elke fase van een ‘ project’. Dit houdt in:

  – Inzicht in de behoeften van de cliënt

  – Het plannen wat er moet gebeuren, wanneer, door wie, en volgens welke normen

  – Samenstelling en motiveren van het team

  – Het coördineren van het werk van verschillende vakmensen

  – Monitoring van de uitgevoerde werken

  – Kostenbeheer

  – Het beheren van eventuele wijzigingen in het uitvoeringsplan

  – Het leveren van succesvolle resultaten

  Ik kan zowel technische, financiële alsook juridisch advies aanbieden. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in de Spaanse bouwmarkt, dus ik kan je voorthelpen doorheen elk probleem dat zich kan optreden.

  Ik ben ook in staat om de onderhandelingen te voeren alsook het benoemen van alle noodzakelijke externe diensten, zoals architecten, landmeters, advocaten, aannemers, loodgieters, elektriciens en interieurontwerpers voor zover deze niet reeds zijn aangenomen door de klant. Mijn gevestigde werkrelatie met een groot aantal dienstverleners zorgt ervoor dat ik een optimale prijsstelling alsook een flexibele werkregelingen kan garanderen aan mijn klanten.

  Voordeel voor de klant: ik ben het enige aanspreekpunt die de klant nodig heeft tijdens het hele bouwproces.

  De klant wordt voortdurend op de hoogte gehouden met gedetailleerde rapporten en foto’s.Deze rapportage biedt de mogelijkheid voor regelmatige verfijning van het project en laat de klant geen twijfel over de voortgang en kwaliteit van de afwerking.

  Wij opereren vanuit het kantoor in Vera playa die slechts een paar minuten rijden is naar alle populaire woonwijken. Tevens kunnen we zeer snel op het terrein aanwezig zijn om eventuele calamiteiten snel op te lossen.

  We hebben een zeer goede communicatie systeem via vaste lijnen, high speed internet en mobiele telefoons, zodat de toegang tot ons team altijd mogelijk is op korte termijn.

  Wij zijn altijd bereikbaar, 6 dagen per week via e-mails, mobiele telefoons en laptops.

  Wees gerust dat je altijd op ons kunt rekenen en elk aspect van ons de grootste aandacht krijgt totdat het afgewerkte project op tijd en binnen de afgesproken budgetten wordt afgeleverd.